Pagina's

dinsdag 15 november 2011

Leuke webshops!

  
Online shoppen, lekker vanuit je luie stoel de leukste en nieuwste producten scoren, het kan een uitkomst zijn. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je ervoor kiest om online te shoppen. Dit kan zijn omdat je al heel lang op zoek bent naar een bepaald product, maar juist dit product niet in de winkel kan vinden of je wilt een duidelijk overzicht met alle producten op een rij, waardoor je alles makkelijk en snel kan vergelijken of misschien heb je wel gewoon geen zin om naar de stad te gaan. Dit kan natuurlijk allemaal. Als je besluit om online te shoppen is het belangrijk om te letten of de webshop veilig is en of de producten echt zijn. Kijk of een webshop bij een keurmerk is aangesloten, wat de voorwaarden zijn, wat de betalingsmogelijkheden zijn en zoek eventuele recensies op via google. Meestal kan je hier wel uit opmaken of de webshop veilig is.

Nu is natuurlijk de vraag, welke webshop verkoopt nu de leukste beautyproducten. Er zijn op dit moment namelijk zoveel leuke webshops, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaar het idee om mijn top 10 voor jullie te selecteren met de leukste beauty webshops:
Deze webshop staat bij mij stipt op nummer één. Wat een leuke site. Hier worden veel verschillende make up producten verkocht. Er is super veel keus op het gebied van make-up, tools en verzorging. Ook verkopen zij merken die niet of moeilijk in de winkel te verkrijgen zijn, zoals Sleek, NYX en Sigma. Daarnaast vind je hier leuke cadeautips.
Bezorging: 2 tot 3 dagen nadat de betaling binnen is.
Verzendkosten: €4,95 binnen EU, €5,95 buiten EU.
Betaling: Ideal, bankoverschrijving.

#2 http://www.bybeautygloss.nl/
De site van Mascha (Beautygloss). Betrouwbare site met speciaal geselecteerde beauty producten van diverse merken. De keus is wat minder, maar erg leuk. Een groot voordeel aan deze site is dat de levering erg snel is.
Bezorging: voor 13.00 uur besteld, morgen in huis.
Verzendkosten: €3,95 in Nederland, €7,95 in België.
Betaling: Ideal, Paypal of afterpay (acceptgiro).

#3 http://www.thebodyshop.nl/
Hele leuke site met heerlijke producten van de Bodyshop. Er zijn veel verschillende producten te koop, zoals; geuren, make-up en verzorging. Ook erg leuk voor cadeautjes. Zowel producten voor mannen als vrouwen. Op dit moment is er een actie, 20% korting op de eerste aankoop.
Bezorging: 7 dagen (gemiddeld).
Verzendkosten: bij besteding van €25,00 gratis. Anders €5,00.
Betaling: Ideal, creditcard.

#4 http://www.enchantra.eu/
Net zoals boozyshop zijn hier leuke producten te koop die niet of moeilijk in de winkel te verkrijgen zijn. Bekende merken zijn o.a., Sigma, Coastal scents, de Beautyblender, en nog veel meer te gekke merken. Een site voor de echte beauty liefhebber.
Bezorging: binnen 5 werkdagen,.
Verzendkosten: €4,95 pakket, €1,95 brievenbus.
Betaling: Ideal, overschrijving.

#5 http://www.douglas.nl/
Hele bekende parfumerie. Ook online veel producten te verkrijgen. Hier kan je voor alle soorten producten terecht. Ben je op zoek naar een lekkere geur of zoek je toch liever iets voor je haar. Hier vind je het allemaal. Daarnaast heeft Douglas vaak acties en krijg je standaard twee gratis samples bij je bestelling. Leuk toch?
Bezorging: voor 17.00 uur besteld, morgen in huis.
Verzendkosten: €4,95, boven de €39,00 gratis.
Betaling: Ideal, Creditcard
Service: gratis cadeau service.

#6 http://www.ritualsshop.nl/
Super leuke webshop. Alle lekkere producten van Rituals online verkrijgbaar. Wat wil je nog meer? Make up, verzorging, interieurparfum, kaarsen, haarverzorging en nog veel meer. Ook voor cadeautjes is deze site zeker een aanrader.
Bezorging: op werkdagen voor 20.00 uur besteld, morgen in huis.
Verzendkosten: €4,50
Betaling: Ideal, Creditcard, pin of overboeking.

#7 http://www.iciparisxl.nl/
Een webshop van de bekende parfumerie. Hier zijn naast geuren ook mooie en exclusieve producten te koop. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Daarnaast krijg je bij elke bestelling een gratis proefje.
Bezorging: voor 12.00 uur besteld, binnen 2 dagen in huis.
Verzendkosten: €4,95, boven de €65,00 gratis.
Betaling: Ideal, Creditcard.

#8 http://www.cozymundo.com/
Dit is een webshop met wat luxere merken. Zij verkopen make-up, geuren en haarverzorging. Ook voor mannen verkopen zij een aantal producten.
Bezorging: uiterlijk 3 werkdagen.
Verzendkosten: €3,95, boven de €75,00 gratis.
Betaling: Ideal, Credicard of factuur.

#9 http://www.drogisterij-parfumerie.nl/
Deze site is zeker een aanrader. Hier worden veel leuke (budget) make up producten verkocht.
Bezorging: voor 15.00 uur besteld, morgen in huis.
Verzendkosten: €7,45, boven de €75,00 gratis.
Betaling: vooruit betalen, Ideal, giropay, bankcontact. 
Nadeel: prijzen exclusief BTW. Wordt aan het einde berekend.

#10 http://www.thebeautybakery.nl/
Super leuke en originele webshop. Hier worden hele aparte verzorgingsproducten verkocht. Het gaat om diverse scrubs en andere verzorgingsproducten verpakt als een zoetige lekkernij. Erg mooi. Origineel om cadeau te doen.
Bezorging: maximaal 7 dagen.
Verzendkosten: €1,85 brievenbus, €6,75 pakket, boven de  €75,00 gratis.
Betaling: Ideal

Dit zijn mijn favoriete webshops. Jaja, een hele lijst. Ik ben benieuwd of jullie nog leuke sites kennen en wat jullie van mijn top 10 vinden. Let me know!

Geen opmerkingen: