Pagina's

zondag 29 januari 2012

Tips voor valentijnsdag!

Ja, het is weer bijna zover...valentijnsdag. De dag om je geliefde is flink te verwennen, je crush een anoniem kaartje te sturen, de liefde te verklaren aan je geheime lover of om samen met je vriend iets leuks te gaan doen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik valentijnsdag eigenlijk maar een commercieel gebeuren vind, maar het is bijna onmogelijk om deze dag ongemerkt voorbij te laten gaan. Iedereen is er toch mee bezig en ach..het is weer een goed excuus om iets leuks te doen met mijn vriend :) Nu bedacht ik mij dat het wel leuk is om een aantal tips op een rijtje te zetten met leuke dingen die je kunt doen op valentijnsdag. Nu is het natuurlijk per persoon afhankelijk wat je budget is, dus ik zal verschillende soorten tips vermelden. Ik heb een top 5 voor jullie samengesteld. Lees snel verder als je op zoek bent naar een leuk idee!

# 1 Weekendje weg met je vriend
Het klinkt misschien afgezaagd, maar met valentijnsdag zijn er zoveel leuke aanbiedingen en speciale valentijn-arrangementen in hotels, dat een weekendje weg anders is dan normaal. Uiteraard kan je een weekend naar Parijs gaan, maar wat ik zeker kan aanraden is een Van der Valk hotel in Nederland. Dit heb ik zelf ook een aantal keren gedaan en is echt heel erg leuk. Een aantal Van der Valk hotels in Nederland zijn nieuw of geheel gerenoveerd en hebben een aantal hele luxe kamers. Sommige hebben zelfs een thema. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kamer met een 2-persoons bubbelbad en een sauna of een kamer met een infrarood cabine en een jacuzzi en nog veel meer. Dit is natuurlijk hartstikke leuk om te doen met valentijnsdag. Lekker samen romantisch chillen in een ultra luxe kamer. Wat wil je nog meer? :) Het is wel aan de prijzige kant. In het hotel in Assen hebben zij bijvoorbeeld een valantijnsarrangement voor 2 personen, inclusief ontbijt en inclusief een 3-gangen diner voor 102 euro in totaal http://www.hotelassen.nl/nl/arrangementen/landelijke-arrangementen/valentijn-arrangement-. Per hotel verschillen de kamers. Hierbij de link van Van der Valk  http://www.valk.com/.



















#2 Samen koken en films kijken
Uiteraard hoeft samen iets leuks doen niet altijd te betekenen dat je veel geld moet uitgeven. Als je wat minder te besteden hebt, is het wellicht een leuk idee om samen met je vriend of je date een gezellige avond samen in te plannen. Maak er werk van om het gezellig te maken. Misschien is het leuk om een filmavond te houden met verschillende lekkere hapjes en een drankje. Kaarsjes zorgen voor een gezellige sfeer! Het is ook leuk om van te voren samen te koken. Zorg ervoor dat je een gerecht kiest wat jullie beiden lekker vinden en maak het niet te moeilijk. Het gaat om de gezelligheid van het samen koken. Probeer dus een lekker gerecht te kiezen wat niet te moeilijk is. Ik zal nog een link toevoegen voor wat recepten speciaal voor valentijnsdag http://www.kookjij.nl/recepten/00011028/Speciale_gelegenheden_-_Valentijnsdag.html&2.


#3 Wandeling op het strand
Nog een tip wat niet veel geld kost, maar wel heel romantisch en leuk kan zijn. Een strandwandeling! Ga naar het strand bij jou in de buurt en zorg dat je warm gekleed bent. Het leukste is om een strandwandeling in de avond te maken. Dat geeft net wat extra's. Lekker samen kletsen, elkaar warm houden en genieten van de zeewind en misschien wel van de zonsondergang ;) Daarna kan je altijd nog beslissen om een lekkere cocktail te gaan drinken bij een gezellig strandtentje of een lekkere warme chocolademelk!


#4 Pathe Tuschinsku
Uiteraard is een filmpje pakken ook heel leuk, maar om het wat meer speciaal te maken is het wellicht leuk om naar Pathé Tuschinski in Amsterdam te gaan. Hier is namelijk de mogelijkheid om verschillende arrangementen te boeken. In de grote zaal zijn er tweezits-fauteuils aanwezig, zodat je gezellig met zijn tweeën een film kan kijken. Dit zegt Pathé Tuschinski erover:

Loge en Balkon Arrangementen Pathé Tuschinski:

Tuschinski Loge Arrangement
U zit in de Loge van de mooiste theaterzaal van Nederland. In deze Loge heeft Pathé Tuschinski 24 tweezits-fauteuils waar u met 2 personen kunt genieten van een gezellig of romantisch avondje film. Voor slechts €19,50 per persoon (inclusief bioscoopticket) heeft u de keuze uit diverse dranken en hapjes. Onze Loge Service komt bij u aan de stoel waar u kunt kiezen uit het uitgebreide assortiment.

Tuschinski Balkon Arrangement
U zit op het eerste balkon van de mooiste theaterzaal van Nederland. Op het balkon heeft u een extra goed zicht op de film en is het geluid optimaal.
Voor slechts €14,50 per persoon (inclusief bioscoopticket) heeft u de keuze uit diverse dranken en hapjes. Vanaf een speciaal buffet nabij de ingang van het balkon kunt u zelf uw keuze maken.

Voor reserveringen belt u 020-428 10 60 (tussen 12:00 en 18:00 uur). Deze tickets zijn nu ook online aan te kopen. Per 2 personen te boeken. Surf daarvoor naar de bioscoopagenda van Pathé Tuschinski en selecteer een film naar keuze in de Grote Zaal. Tevens zijn de tickets aan de kassa van Pathé Tuschinski verkrijgbaar.
Let op: het Loge Arrangement is elke avond te boeken voor films in de Grote Zaal (zaal 1) die vanaf 18:00 uur of later draaien.

Leuk toch? De prijs valt mee en het is toch iets specialer dan "gewoon naar de bioscoop".

#5 Organiseer een thema feest
Het is allemaal leuk en aardig bovenstaande tips, maar misschien zijn jij en je vriend wel helemaal niet romantisch ingesteld! Misschien vinden jullie het wel veel leuker om lekker te feesten. Nou, organiseer dan een eigen feest helemaal in valentijnsstyle! Dit kan uiteraard ook als je vrijgezel bent. Versier je huis met hartjes slingers, rode/ roze ballonnen en maak leuke uitnodigingen. Zorg voor een leuke dresscode, bijvoorbeeld chique of roze en maak lekkere versnaperingen. Ook is het leuk om lekkere cocktails te maken en zorg voor goede muziek! Gegarandeerd een leuke en gezellige avond!



Hopelijk hebben jullie wat aan bovenstaande tips.

Hebben jullie al plannen voor valentijnsdag? Ik ben erg benieuwd wat jullie gaan doen met valentijnsdag!

Veel liefs, Jo

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zeg thema feestje bij jullie thuis! :)
xx eef

Nathalie zei

Leuke tips heb je geplaatst! Een weekendje weg of een lekker etentje staat bij mij echt op een. :) x

Unknown zei

Mijn vriend en ik doen niet aan valentijnsdag.. Wel leuk tips!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
jo4beauty zei

test